MASTERCLASS DE CASTANYOLES:
"L'estudi del ritme musical. Mètode Maleras" amb Inma González

Classe magistral
Dissabte 18 de novembre d'11h a 13.30h

Centre Cívic del Besòs i el Maresme – Rambla Prim, 87
Preu: 14,10€

Descobreix aquest petit gran instrument de percussió. Una classe magistral per introduir-te al món de les castanyoles amb el Mètode Maleras. Oberta a totes aquelles persones que volen conèixer tant com funciona l’instrument com la lectura musical. Constarà d’una primera part d’iniciació musical i una part pràctica de col·locació correcta de dits. No és necessari tenir coneixement previ.

Inma González és professora de castanyoles de les escoles més prestigioses de música i dansa com José de la Vega a Barcelona, Pastora Martos a Sant Cugat del Vallès i Amor de Dios a Madrid. Efectuant classes magistrals a Alemanya, Bèlgica, Itàlia, Suïssa i els Estats Units ha donat conèixer l’art de tocar les castanyoles internacionalment.

Des de ben petita va demostrar el seu virtuosisme amb les castanyoles, el qual la va fer formar part del Cor de Castanyoles d’Emma Maleras. És graduada amb Matrícula d’Honor pel Mètode Maleras per Castanyoles i ha estat col·laboradora habitual de Maleras com a jurat en exàmens, classes i concerts. El 1984 va començar la seva carrera com a solista, amb la qual continua brindant-nos actualment.