(MASTERCLAS)
amb Carmen Muñoz i Samuel Letellier

AJORNADA! Us indicarem la nova data, el més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Masterclass
Dissabte 6 de novembre a les 10.30h

Al Centre Cívic Besòs – Rambla Prim, 87

Inscripció: 25 €

Com seria relacionar una tècnica d’educació somàtica on un dels reptes és aprendre a moure’s amb un mínim d’esforç, amb el Flamenc que podria ser l’art de les tensions? 

Com es pot retornar la llibertat al cos perquè estigui al seu màxim potencial d’expressivitat? 

Com es troben dos artistes ballarins i s’emmirallen en les seves reflexions sobre la bellesa d’un cos que balla?

 Com t’esperen dos ensenyants en aquest espai per seguir aprenent? 

On està la teva pròpia dansa en aquesta trobada entre aquests dos ballarins contemporanis amb les seves especialitats? En algun lloc entre les teves sensacions, les més íntimes i els teus impulsos creatius… 

Com seria aprendre el que les nostres cèl·lules ja saben? 

Descobreix la relació del mètode Feldenkrais amb el flamenc.


Carmen Muñoz
Llicenciada en coreografia i interpretació per el CSD de l’Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret en companyies com la d’Estévez-Paños, Juan Carlos Lérida o José Manuel Álvarez. Moguda per una inquietut creadora, compta amb peces pròpies com “Catalina Mía” o “Bailes de Histéricas”, premiades en diversos concursos i amb un rellevant recorregut. A més, està compromesa amb l’art actual, amb la seva creació, investigació i difusió, és part del Colectivo Les Empíricxs. 
Samuel Letellie

Després d’una carrera com a ballarí professional en dansa contemporània, Samuel Letellier es va formar en el mètode Feldenkrais. Fa 12 anys que ensenya el mètode en forma de classes setmanals, tallers i sessions individuals. Treballa amb públics molt diversos. Un espai privilegiat per seguir explorant el moviment i les seves subtileses més profundes.