SUSPÈS!

ESPECTACLE
La Danseuse d'Antigua i Barbuda

SUSPÈS

ESPECTACLE
Divendres 11 de novembre a les 21h

Rambla Prim amb Cristóbal de Moura

Espectacle de carrer

Des de l’equip del Centre Cívic del Besòs i el Maresme us comuniquem que, malauradament, ens hem vist obligats a  suspendre l’actuació central de la 20a edició de la (in)fusión flamenca: La Danseuse de la companyia Antigua i Barbuda.

Per causes alienes a l’organització del festival i a la companyia, no es podrà celebrar l’espectacle previst per al divendres 11 de novembre a l’espai públic.

Des del taller de la companyia Antigua i Barbuda arriba La Danseuse, una ballarina articulada que creuarà la Rambla Prim i farà acte de presència a l’(in)fusión flamenca. Aquesta excepcional marioneta gegant es convertirà en alumna del taller de dansa flamenca dirigit per la professora Helga Carafí. La Danseuse haurà de fixar-se bé en els moviments de la professora i la resta de participants per aprendre els pals flamencs.

Les construccions de la companyia Antigua i Barbuda són estructures que neixen de l’enginy i la fantasia de Jordà Ferré. Aprofitant objectes considerats escombraries, els reinventen de manera sorprenent i dramàtica. Una aposta clara per la innovació i la col·laboració contínua amb professionals d’altres disciplines i empreses. En les seves creacions la bellesa i els mecanismes tenen la mateixa importància. Reinventar allò que ja s’ha inventat.

ENTRADA LLIURE