(LABORATORIA)

flamenc experimental, multidisciplinari i feminista

“Y perdí mi centro” (2020) és el nou espectacle de LaboratoriA Flamenco. Després de la seva creació “Una mujer fue la causa” (2018) aquest projecte  d’experimentació musical i escènica ens proposa ara un viatge espacial per investigar sobre els rols de gènere i el crear com a forma de vida. Quatre éssers sobre l’escenari qüestionen a través del cos, la música i el flamenc què és ser dona.

Al principi, inclassificables, amb un vestuari que esborra tot rastre de feminitat i una escenografia minimalista, les artistes comencen un viatge galàctic cantant i ballant a la seva pròpia essència. I ho fan a través de tots els palos clàssics del flamenc. Un llenguatge que els serveix per posar en dubte allò binari o l’opressió de les dones en el món de l’art.

Recuperen la força ancestral d’aquest estil, sempre vincular amb la terra i el poder de la comunitat. De la mateixa maner que revindiquen els tempos de la dona i de la creació en un món de presses i productivitat.

Amb aquest recorregut per soleá, serrana, caña o farruca s’ofrereix una oportunidad renovada per a qu les dones escullin com viure i expressar la seva feminitat. Quelcom que només és possible si li donem l’espai-temps necessari per fer el viatge de tornada. Perquè la vida és això, el moviment cap al propi centre.

LaboratoriA neix el 2017 de la mà d’Aina Núñez, Isabelle Laudenbach, Crsitina López y Ana Brenes.

ENTRADES

ENTRADES EXHAURIDES!