(ALBA GUERRERO)

Concert flamenc

Divendres 13 de novembre a les 20h

En directe al canal de Youtube del Centre cívic Besòs

LO NUEVO és el resultat d’un treball que s’aproxima al cante flamenc no només des del punt de vista musical, sinó des del prisma de l’actuació, de la presència escènica i l’espai sonor.
En aquest sentit, els diferents cantes són abordats des de la perspectiva de la línia d’accions, dels impulsos, la corporalitat, el contacte amb un partner imaginari, així como la línia d’associacions personalss que cada cante sugereix.

Durant el concert, l’Alba Guerrero interpreta de manera ininterrompuda una sèrie de cantes flamencos del repertori tradicional amb una proposta escènica en acció. El Recital de cante inclou cantes como los fandangos de Huelva y las bulerías festeras.

L’Alba Guerrero és una de las cantaoras més creatives i completes de l’escena barcelonina pel seu coneixement del cante, preparació i risc en la vessant artística. Guerrero compta amb una sòlida formació tradicional que aconsegueix fondre en el procés creatiu dels seus projectes amb l’objectiu que compartir l’emoció del flamenc i l’entusiasme pel coneixement.

EMISSIÓ EN DIRECTE